Laddar karta ...


Om Gå för hjärtat

I Gå för Hjärtat registrerar en gps den sträcka du går. För varje kilometer skänker Becel 1 kr till Woman in Red och Kvinnor & Hälsa. Ladda ner appen, häng med på vår promenad runt jorden och rädda kvinnohjärtan! Här på Facebook kan du ställa frågor och lämna kommentarer. Vi besvarar ditt inlägg inom 24 timmar på vardagar mellan 09.00-16.00. Detta är en officiell Facebooksida för Becel. Vi välkomnar besökare och vi uppmuntrar er att lämna kommentarer, bilder, videos och annat innehåll här. Vi tar endast bort innehåll som bryter mot svensk lag, anses stötande eller inte lämpar sig i detta forum. Hjärt-kärlsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken i Sverige, både bland män och kvinnor. Varje timme diagnosticeras nästan åtta kvinnor i Sverige, vilket innebär att alla är berörda. Då kvinnors infarktsymptom är annorlunda, hjärtan mindre och kärl smalare i jämförelse med mäns, drabbas en kvinna ofta värre än en man. Det krävs både mer kunskap och forskning på området. Woman in Red är 1,6 miljonerklubbens kampanj för att samla pengar till forskning om kvinnors hjärthälsa. Tillsammans med 1,6 miljonerklubben genomför Becel ”Gå för Hjärtat”, där alla kan samla in pengar genom att gå. Målsättningen är att samla in 1 miljon kronor. Varje promenerare kan max bidra med 500km/500 kronor, därefter fortsätter appen att enbart registrera promenerade kilometer. Då inte alla har tillgång till en iPhone eller Android-telefon finns möjligheten till manuell registrering. Detta sker påwww.facebook.com/gaforhjartat, under fliken ”Bidra utan smartphone”. Du behöver inte vara med i Facebook för att göra detta. Det gemensamma syftet med Gå för hjärtat är att öka kunskapen och forskningen om kvinnors hjärthälsa. Insamlingen av pengar till forskning sker via insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. Under 2012 gick användarna 65 000 promenader och samlade då automatiskt in omkring 300 000 kronor. Pengarna blir ett eget stipendium, utlyst av Kvinnor & Hälsa. Kvinnor & Hälsa har 90-konto som är en trygghet för givaren eftersom det endast ges till seriösa föreningar där allt redovisas enligt särskilda regler från Svensk Insamlingskontroll.

Betyg: 5 / 5 - 38508

Besöksadress: , Stockholm

Telefon: Konsumentkontakt 020 - 33 10 33

Hemsida:

annons

Det finns inga nyheter att visa.

Gå-start 15/2!

den 15/02 2013 06:45

45 deltar

Vårt hjärtliga promenadår 2012 avslutas på natten mellan den 14/2 och 15/2. Naturligtvis slutar vi inte gå, utan räkneverket nollställs bara och 2013 års promenad påbörjas direkt! Detta firar vi med en nationell Gå-start den 15/2. Var du än befinner dig i landet, slå på din app och... Läs mer

Bjud in dina vänner till Gå för hjärtat

Med vilka Facebook vänner skulle du vilja besöka Gå för hjärtat?

annons

1515 har checkat in på Gå för hjärtat

Logga in för att se vilka av dina Facebook vänner har checkat in på Gå för hjärtat

Annons

Checka in på ett hotell efter ditt besök på Gå för hjärtat

Boka hotell


Jämför med andra platser

Gå för hjärtat

Gå för hjärtat

GoGreen

GoGreen

Jämför med andra platser

Planerar du att besöka Gå för hjärtat?

Logga in för att se om det finns några erbjudanden från Gå för hjärtat

Logga in
Annons
TheForkSE_600x225


Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.


Förslag på platser från dina vänner

Från vilka av dina Facebook vänner vill du få förslag på platser?

Välj vänner
annons
Autumn Sale Image Banner 300 x 250

Platser nära dig

Vill du se populära platser nära dig?

annons
300x250_puff_SE

Aviseringar från dina vänner

Få aviseringar när någon av dina vänner besöker ett evenemang på vår sajt. Från vilka Facebook vänner vill du få aviseringar?

Välj vänner

Liknande platser i Stockholm

GoGreen

GoGreen

S:t Göransgatan 160A, Box 30192, Stockholm

  • 42909
Fazer Sverige

Fazer Sverige

Lindhagensgatan 120, Stockholm

  • 21955
DinTårta.se

DinTårta.se

Hälsingegatan 14, Stockholm

  • 13715
Tolv Stockholm

Tolv Stockholm

Arenavägen 69, Stockholm

Stängt nu. Öppnar igen om 47 minuter.

  • 5147
annons