Laddar karta ...


Om Expressen

Vi vill att du reagerar och tycker till om våra nyheter, bilder och artiklar. Blir du glad eller förbannad? Expressen är berättande som berör och vi vill veta hur du berörs! Här på Facebook är Expressen en del av databasen Expressen via Facebook.com. AB Kvällstidningen Expressen har utsett Thomas Mattsson till utgivare. Ansvaret som utgivare enligt yttrandefrihetsgrundlagen (1991:1469) (”YGL”) omfattar endast innehåll, såsom text och bild, som Expressen publicerar på Expressen via Facebook.com i fält och flöden som tidningen kontrollerar. Expressen markerar sitt innehåll med Expressens logotyp eller annan symbol eller varumärke som tillhör AB Kvällstidningen Expressen. Till Expressen via Facebook.com hör inte kommentarer och andra inlägg från Facebook-användare eller annat användargenererat innehåll, såsom vänfeed och chatforum. I dessa delar gäller därför inte något ansvar enligt YGL för Expressen eller för utgivaren för Expressen via Facebook.com. Motsvarande gäller förekommande reklambanners och annonser. Expressen förhandsgranskar inte kommentarer och inlägg från Facebook-användare, men förbehåller sig möjligheten att stänga av möjligheten till att kommentera och göra inlägg. Varje Facebook-användare ansvarar personligen för de kommentarer och andra uppgifter som han/hon lämnar i exempelvis ett kommentarsfält eller chatforum i anlutning till Expressens Facebooksida.

Betyg: 5 / 5 - 325299

Besöksadress: Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Telefon: 087383000

Hemsida:

annons
  • Tusentals svenskar får ett överraskande brev i veckan...

  • På midsommarafton hittades ett antal döda får på kommunens mark – nu går polisen ut: ”Därför valde vi att publicera inlägget.”

  • GRATTIS ALLA RAMMSTEIN-FANS! 😃🤘

Expressen i Almedalen

den 03/07 2016 08:30

49 deltar

När årets Almendalsvecka drar i gång är Expressen givetvis på plats. I Expressens valstuga går det hela veckan att ta del av utfrågningar, debatter och samtal med Sveriges främsta makthavare. Valstugan ligger på Donners plats, H411. Givetvis sänds programmet även på Expressen.se. Håll ... Läs mer

Bjud in dina vänner till Expressen

Med vilka Facebook vänner skulle du vilja besöka Expressen?

annons

2092 har checkat in på Expressen

Logga in för att se vilka av dina Facebook vänner har checkat in på Expressen

Annons

Checka in på ett hotell efter ditt besök på Expressen

Boka hotell


Jämför med andra platser

Expressen

Expressen

Omtalat

Omtalat

Jämför med andra platser

Planerar du att besöka Expressen?

Logga in för att se om det finns några erbjudanden från Expressen

Logga in
Annons
TheForkSE_600x225


Recensioner


Förslag på platser från dina vänner

Från vilka av dina Facebook vänner vill du få förslag på platser?

Välj vänner
annons
Autumn Sale Image Banner 300 x 250

Platser nära dig

Vill du se populära platser nära dig?

annons
300x250_puff_SE

Aviseringar från dina vänner

Få aviseringar när någon av dina vänner besöker ett evenemang på vår sajt. Från vilka Facebook vänner vill du få aviseringar?

Välj vänner

Liknande platser i Stockholm

annons