Laddar karta ...


Om Aftonbladet

Nordens största dagstidning. Aftonbladet har över 3,5 miljoner läsare - varje dag. Har du nyhetstips? Mejla tipsa@aftonbladet.se eller ring 08-411 11 11. Alla med en Facebook-profil kan diskutera på Aftonbladets Facebooksida. Helt fritt fram är det dock inte – här ser du vilka regler vi förväntar oss att du håller dig till: På Aftonbladet diskuterar vi med respekt för varandra och andra. Vi tillåter inte kränkande uttalanden om grupper av människor, eller om individer, oavsett om det gäller personer som nämns i texten, skribenter eller andra deltagare i diskussionen. Kritiska synpunkter är självklart tillåtna, men kritiken ska handla om sakfrågan, inte vara personliga angrepp på andra. Kommentarerna ska handla om ämnet för artikeln, och vi vill inte att man postar samma inlägg ?era gånger i en eller ?era kommentarstrådar. Vi tillåter inte onödigt grovt eller stötande språk, inte heller reklam eller andra kommersiella budskap. Aftonbladet kontrollerar kommentarsfälten med viss regelbundenhet och kan i efterhand ta bort kommentarer som bryter mot ovanstående regler. Den som bryter mot reglerna upprepade gånger kan bli avstängd, liksom den som använder en falsk pro?l. Kommentarer som rapporteras som missbruk eller spam behandlas av Facebook och göms automatiskt för den som rapporterar kommentaren. Om din kommentar tas bort av oss kommer den inte att synas i kommentarsfältet förutom för den slutna kretsen som består av dig och dina Facebookvänner som är inloggade på Facebook. Om din pro?l blir avstängd av oss kommer inga av dina kommentarer på Aftonbladet att synas, förutom för den slutna krets som består av dig och dina Facebookvänner som är inloggade på Facebook. Aftonbladet har inget juridiskt utgivaransvar för dina kommentarer. Du är alltid personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Detta gäller oavsett om det skrivs på Aftonbladet eller inom din egna slutna krets av Facebookvänner.

Betyg: 5 / 5 - 308042

Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Telefon: 004608 725 20 00

Hemsida:

annons
  • Förvaltningsrätten ger kommunen rätt att ta ut en avgift och kräva att den som vill be om pengar identifierar sig.

  • Malin har valt att avstå från läkarnas rekommenderade vård – och istället genomgå en alternativ behandling: "Jag tror på att stärka kroppen så mycket naturligt som det går."

  • Foppa: ”Det är otroligt att man inte kan hålla sig vaken”

Aftonbladet har inga evenemang

Bjud in dina vänner till Aftonbladet

Med vilka Facebook vänner skulle du vilja besöka Aftonbladet?

annons

798 har checkat in på Aftonbladet

Logga in för att se vilka av dina Facebook vänner har checkat in på Aftonbladet

Annons

Checka in på ett hotell efter ditt besök på Aftonbladet

Boka hotell


Jämför med andra platser

Aftonbladet

Aftonbladet

Mavshack

Mavshack

Jämför med andra platser

Planerar du att besöka Aftonbladet?

Logga in för att se om det finns några erbjudanden från Aftonbladet

Logga in
Annons
TheForkSE_600x225


Recensioner


Förslag på platser från dina vänner

Från vilka av dina Facebook vänner vill du få förslag på platser?

Välj vänner
annons
Tripadvisor SE 300x250

Platser nära dig

Vill du se populära platser nära dig?

annons
Autumn sale Image Banner 300 x 250

Aviseringar från dina vänner

Få aviseringar när någon av dina vänner besöker ett evenemang på vår sajt. Från vilka Facebook vänner vill du få aviseringar?

Välj vänner

Liknande platser i Stockholm

annons